ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστό λόγω καύσωνα το Εφετείο της Αθήνας! Αύριο και μεθαύριο αναστέλλονται οι εργασίες από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι ενώ από τις 7 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, πόσο, πόσοι και ποιοι θα δουλέψουν ανά τμήμα θα καθοριστεί από τον αρμόδιο προϊστάμενο.
Για τις ποινικές δίκες, την απόφαση για τη διακοπή ή την αναβολή τους θα τη λάβει το κάθε δικαστήριο.
Την απόφαση αναστολής ή περιοριαμού των εργασιών πήρε η διοίκηση του Εφετείου.
Διαβάστε επίσης
Δίκη Πισπιρίγκου: Από κεταμίνη ο θάνατος της Τζωρτζίνας, κατέθεσε ο ιατροδικαστής
Κικίλιας: Τεράστιος ο κίνδυνος πυρκαγιάς από αμέλεια τις ημέρες του καύσωνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενή συνεργάτης Καρυστιανού: Δεν ήταν λάθος η δήλωση μου για αιματηρή επανάσταση, δεν μας αρκούν εκλογές κάθε 4 χρόνια
- Health-IQ: Ολοκληρώνεται στην Αρεόπολη ο κύκλος των ενημερωτικών συναντήσεων
- Τράπεζα Πειραιώς: Θετικές προοπτικές για την ανάπτυξη, την πορεία στην αγορά εργασίας και τον πληθωρισμό
- Παπαστεργίου: Δεν θα σβήνονται οι κλήσεις από τις «έξυπνες κάμερες» – Θα φωτογραφίζεται και το πρόσωπο του οδηγού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.