ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος 85χρονου στο Ίλιον Αττικής, από το τοπικό Τμήμα Ασφάλειας, μετά από καταγγελία 13χρονης φίλης της εγγονής του κατηγορούμενου.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 13χρονη εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της ότι ενώ βρισκόταν, χθες, στο σπίτι της επίσης 13χρονης φίλης της, κάποια στιγμή την προσέγγισε ο παππούς του κοριτσιού και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν την αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε το ΑΤ Ιλίου, από το οποίο σχηματίστηκε η δικογραφία σε βάρος του 85χρονου και θα σταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης:
Δίκη Πισπιρίγκου – Εντατικολόγος: Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βloomberg: Θα νομιμοποιήσουμε τον γάμο των ομοφυλόφιλων
ΚΚΕ: Άνδρας με τσεκούρι και σφυρί προκάλεσε φθορές στα γραφεία στον Περισσό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας