• Top Stories

    Σοκ στα Χανιά: Ο 85χρονος πυροβόλησε 130 φορές

    • NewsRoom
    Καραμπίνα


    Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως, σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά, στο χωριό Παλαιοχώρα.

    Ο ηλικιωμένος πατέρας που σκότωσε τον γιο του καθώς θεώρησε πως επρόκειτο για διαρρήκτη, τον πυροβόλησε αρκετές φορές, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι να λήξει το περιστατικό, ο 85χρονος είχε πυροβολήσει 130 φορές!

    Ο 85χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει περιορισμένη ακοή.

    Ο γιος του τον είχε επισκεφθεί στους Αγίους Θεοδώρους Παλαιοχώρας το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ξαναπήγε στο σπίτι, με τη σύζυγό του και έναν φίλο του το απόγευμα του Σαββάτου.

    Ο υιός ανησύχησε όταν ο πατέρας του δεν άνοιγε την πόρτα κι έτσι ο άνδρας μπήκε από το παράθυρο της κουζίνας στο σπίτι. Όταν δεν τον είδε εκεί, ανέφερε στους άλλους δύο ότι πιθανότατα θα έχει βγει από το σπίτι. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε ο πατέρας του είχε πάει για να πάρει το κυνηγετικό όπλο του.

    Ο 85χρονος αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του ταμπουρώθηκε στο σπίτι του. Μάλιστα, μέχρι περίπου τις 3 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στην οικία του, είχε πυροβολήσει 130 φορές!

    Στην επιχείρηση για τον αφοπλισμό του, ο ηλικιωμένος πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά, και έναν αστυνομικό, στο κεφάλι και τον ώμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρήτη: Τραυμάτισε και αστυνομικό ο ηλικιωμένος που σκότωσε τον γιο του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανιτάρια-δηλητήριο πίσω από τον θάνατο τουρίστριας στην Κρήτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συντάξεις: Κρυφό «ψαλίδι» για όσους εξακολουθούν να εργάζονται



    ΣΧΟΛΙΑ