ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δηκτικό τρόπο σχολίασε την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι ξανά υποψήφιος στις Σέρρες, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.
«38 μέρες. Τόσο κράτησε το ξαφνικό «ενδιαφέρον» του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες», ανέφερε ο κ. Καραμανλής.
«Στις 30 Απριλίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό μας και ζήτησε από τις Σερραίες και τους Σερραίους να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία κι εμένα προσωπικά. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες τού γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη. Και σήμερα που έγινε η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές, είδαμε ότι το όνομα του κ. Τσίπρα δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ψηφοδέλτιο των Σερρών. Άλλη μια απόδειξη ότι τους «συμβολισμούς» στον ΣΥΡΙΖΑ τους αντιλαμβάνονται ως σημαία ευκαιρίας και δημαγωγίας», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις Σέρρες.
«Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε. Μαζί. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για τις Σέρρες. Για την Ελλάδα», καταλήγει ο κ. Καραμανλής.
Διαβάστε επίσης
Τσίπρας: Επίκαιρο το αίτημα για μια κοινωνία χωρίς βία στα γήπεδα
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές για τη Θράκη
Τσίπρας από Κατερίνη: Είμαστε όρθιοι και αποφασισμένοι
──────────────────
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H Space X ζήτησε άδεια από την FCC για να δημιουργήσει data centers στο διάστημα
- ΗΠΑ: «Επικοδομητική» η τελευταία συνάντηση Γουίτκοφ και Ντμίτριεφ για το Ουκρανικό
- Το Bitcoin υποχωρεί κάτω από τα 80.000 δολάρια – Eπιταχύνεται η πτώση στα κρυπτονομίσματα
- ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Νίκος Ακριτίδης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.