ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση των τζίρων στους κλάδους των καταλυμάτων και της εστίασης καταγράφει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) για τον μήνα Φεβρουάριο, αποτυπώνοντας τις ευοίωνες προοπτικές για την τρέχουσα τουριστική περίοδο, η οποία- όπως όλα δείχνουν- επιμηκύνεται και φέτος.
Πιο συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο οι τζίροι στα καταλύματα της χώρας αυξήθηκαν κατά 27,03% σε σχέση με τον Φλεβάρη του 2022, ενώ στην εστίαση η αύξηση συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι ανέρχεται στο 20,39%.
“Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν την πολιτική μας που έχει πάντα ως στόχο τη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας” σχολίασε σε tweet του ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.
Τζίρος σε καταλύματα:
-Φεβρουάριος 2023 vS Φεβρουάριος 2022
⬆️Αύξηση +27,03%Τζίρος σε εστίαση:
-Φεβρουάριος 2023 vS Φεβρουάριος 2022
⬆️Αύξηση +20,39%Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν την πολιτική μας που έχει πάντα ως στόχο τη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας. pic.twitter.com/k1Q6IXW56N
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) April 24, 2023
Διαβάστε επίσης
Πιερ Ουνς (EKT): Όσο αυξάνονται οι μισθοί, θα ανεβαίνουν και τα επιτόκια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ και Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης σε ασκήσεις ψυχολογικού πολέμου
- Αρχάνες Ηρακλείου: Άνδρας επέστρεψε μετά από καυγά σε κατάστημα εστίασης και άρχισε να πυροβολεί
- Κίεβο: Ρωσικοί βομβαρδισμοί προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο στούντιο του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ARD
- Τουρκία: Εκκενώθηκαν τα γραφεία του CHP από την αστυνομία μετά από αίτημα του Κιλιντσάρογλου – Στη Βουλή κατευθύνεται ο Οζγκιούρ Οζέλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.