ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Tesla παρέδωσε 422.875 αυτοκίνητα παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο, σημειώνοντας ρεκόρ, αφού μείωσε τις τιμές για να προσελκύσει πελάτες.
Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η εταιρεία παρήγαγε 440.808 οχήματα, περισσότερα απ’ ό,τι ανέμεναν οι αναλυτές. Στην τελευταία ενημέρωση για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο διευθύνων σύμβουλος, Ίλον Μασκ, ανέφερε ότι η Tesla στοχεύει να παράγει φέτος από 1,8 έως 2 εκατ. οχήματα.
Η Tesla δεν δίνει τις πωλήσεις ανά περιοχή, αλλά οι ΗΠΑ και η Κίνα είναι οι μεγαλύτερες αγορές της. Η συντριπτική πλειονότητα των πωλήσεων ήταν του σεντάν Model 3 και του crossover Y.
Η Tesla μείωσε τις τιμές στις αρχές του έτους για να ενισχύσει τη ζήτηση, αφού οι παραδόσεις του τέταρτου τριμήνου απογοήτευσαν τους επενδυτές.
Διαβάστε επίσης
Νεκρός γνωστός Ρώσος μπλόγκερ, ειδικός σε στρατιωτικά θέματα (upd)
F1 Αυστραλία: Προβληματισμοί, επεξηγήσεις, ποινές και αναλύσεις!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς κλείδωσε το πακέτο της ΔΕΘ, ποιοι συμμετέχουν στις κλειστές συσκέψεις και το μέτρο – έκπληξη
- Το «καυτό» SMS στους υπουργούς για τη ΔΕΘ, τι είπε ο Greg σε δύο βουλευτές, η συνταγή Πιέρ για την οικονομία και τα τουρκικά παιχνίδια με τις Navtex
- Στην Κοπεγχάγη ο Παπασταύρου: Η Ευρώπη αναζητά δρόμους για πράσινη ανάπτυξη και ενεργειακή ασφάλεια
- Πως η P&I Hellas κάνει τα Γιάννενα το νέο tech hotspot της Ελλάδας
