ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια νέα του παρέμβαση στα social media, ο Παύλος Πολάκης τάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Πειραιά, Νίκο Μπελαβίλα, ο οποίος ζητά την ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του Ελληνικού.
«Συμφωνώ με το Νίκο Μπελαβιλα. 4 χρόνια φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σώου με μπουλντόζες του «αδιευκρινιστου» και του Μητσοτακη και επι της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ! Το “μεγάλο έργο των 70.000 θέσεων εργασιας” έγινε υπόθεση real estate που σήμερα η αξία της γης εκτιμάται στα 16 δις… όταν επι Σαμάρα έλεγαν 600 εκατομμύρια !!Αυτή είναι η κυβέρνηση που θα έφερνε επενδύσεις και ανάπτυξη. Έρχεται η ώρα όμως να ζητήσουμε το λογαριασμό και να ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ τι ΤΗΡΗΘΗΚΕ και τι όχι από όσα συμφωνήθηκαν το 2016. Δικαιοσύνη παντού!!! », αναφέρει ο Πολάκης.
2.
…όταν επι Σαμάρα έλεγαν 600 εκατομμύρια !!
Αυτή είναι η κυβέρνηση που θα έφερνε επενδύσεις και ανάπτυξη.
Έρχεται η ώρα όμως να ζητήσουμε το λογαριασμό και να ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ τι ΤΗΡΗΘΗΚΕ και τι όχι από όσα συμφωνήθηκαν το 2016.
Δικαιοσύνη παντού!!! pic.twitter.com/YQUmGhfRie— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) April 1, 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός τώρα στην Κρήτη
- Πιερρακάκης: «Η οικονομία διαρκώς βελτιώνει τις επιδόσεις της, παρά το δύσκολο γεωπολιτικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε»
- Ισραήλ και Λίβανος αναμένεται να πραγματοποιήσουν απευθείας συνομιλίες τις επόμενες ημέρες
- Γιατί οι ξένοι οίκοι συνεχίζουν να ποντάρουν στις ελληνικές τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.