ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To turnaround story της ΑΒΑΞ, γιατί η Credia ειναι talk of the town, το πάρτι του λομπίστα στην DC, ο πρόεδρος Πιερ και η υποδοχή στο αεροδρόμιο, και η σύναξη των 25 βουλευτών στο Lolita’s
“Στην αρχή ο κ. Μητσοτάκης είπε πως για όλα φταίει ο σταθμάρχης. Μετά πως “φταίνε όλοι” και σήμερα μάθαμε από τον εκπρόσωπό του ότι δε γνώριζε τίποτα από όσα γίνονταν στον ΟΣΕ”, ανέφερε σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.
“Επίσης, δε γνώριζε ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ οδηγεί με βεβαιότητα σε θανάτους, δε γνώριζε για τις υποκλοπές, δε γνώριζε και για την κατάσταση στον ΟΣΕ, για την οποία οι εργαζόμενοι προειδοποιούσαν επίμονα με εξώδικα”, τονίζει και καταλήγει: “Τέσσερα χρόνια τώρα, μοιράζει ευθύνες σε όλους και δεν αναλαμβάνει καμία ο ίδιος. Δεν καταλαβαίνει ότι υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και προσβάλλει τα θύματα και τις οικογένειές τους;”.
Διαβάστε επίσης:
Τραγωδία στα Τέμπη: Την Παρασκευή απολογούνται οι 3 νέοι κατηγορούμενοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Innovis Pharma: Το παρασκήνιο της εξαγοράς της από τη PharmaPath – Τι είπε ο πρόεδρος & CEO στο Mononews
- Louis Vuitton: Παρουσίασε και τα 24 F1 τρόπαια στο Άμπου Ντάμπι
- Η νίκη Πιερρακάκη και το τέλος της εποχής των αποσυνάγωγων – Άρθρο παρέμβαση
- Μetaxa: «Μεθυστική» κεφαλαιακή ένεση 100 εκατ. ευρώ και το μπόνους από το ελληνικό Δημόσιο