ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνθήματα για την Μακεδονία έγραψαν άγνωστοι, χθες το βράδυ στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών Πυλαίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.
Για «Επίθεση με μπογιές» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
«Οι ακροδεξιοί τραμπούκοι σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την επερχόμενη πολιτική αλλαγή χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να μας τρομοκρατήσουν. Όμως καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο», αναφέρει η ανακοίνωση. «Οι επιθέσεις και η τρομοκρατία, μας πεισμώνουν, μας δυναμώνουν και μας συσπειρώνουν ώστε να αγωνιστούμε ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο όπως το αξίζει ο τόπος μας».
Η Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καλεί τις προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις και τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες «να απομονώσουν τα ακροδεξιά στοιχεία και να δώσουν όλοι μαζί την απάντηση που τους αξίζει.»
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΣΥΡΙΖΑ: Να καταργήσει ο Μητσοτάκης την Επιτροπή για τα αίτια της τραγωδίας
Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για την αθώωση Τουλουπάκη – Τι λέει για την καταδίκη Παπαγγελόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφέρει η εξαγορά καταπατημένου ακινήτου από το Δημόσιο; Τι να προσέξετε και πώς να ξεπεράσετε τα εμπόδια
- Χιλιάδες μητέρες «κλειδώνουν» σύνταξη πριν τα 62 – Ποιες ευνοούνται το 2025
- Η λάμψη του χρυσού: Τα ιστορικά υψηλές, οι αισιόδοξες εκτιμήσεις και η προειδοποίηση του Μπάφετ
- Οικογένεια Τσάκου: Η κοινωνική προσφορά και το φιλανθρωπικό έργο σε Ελλάδα, Μοντεβιδέο, Γκάνα, Κωνσταντινούπολη
