ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίσκεψη στην Βαρβάκειο Αγορά θα πραγματοποιήσουν αύριο το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Παπαθανάσης.
Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει διευκρινίσει με ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί τα σαρακοστιανά εδέσματα.
Στο μεταξύ η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών,επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι, κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας ενώ, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, όπως παραδοσιακά κάνουν τα καταστήματα και της Βαρβάκειου Αγοράς και της Αγοράς του Καταναλωτή στον ΟΚΑΑ.
Το Σάββατο η Βαρβάκειος θα είναι ανοιχτή από το πρωί έως τις 18:00, την Κυριακή από το πρωί έως τις 17:00 ενώ, για την Καθαρά Δευτέρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 21:00 την Κυριακή μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.
Αντίστοιχα, ανοικτά θα είναι, συνέχεια, και τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη, από το πρωί της Κυριακής μέχρι το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ενώ και το Σάββατο θα παραμείνουν ανοικτά από το πρωί έως αργά το απόγευμα.
Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας του κάθε καταστήματος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σκρέκας από τη Λάρισα: «Η καρδιά της αγροτικής Ελλάδας χτυπάει δυνατά στον θεσσαλικό κάμπο»
Μηταράκης: Ο φράχτης στον Έβρο θα επεκταθεί ανεξάρτητα από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.