ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) και τις ημέρες των εορτών.
Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής διατύπωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, τα κλιμάκια της ΔΙΜΕΑ πραγματοποιούν συνεχώς ελέγχους, πρωί και βράδυ αλλά «τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και δεν παρατηρήθηκαν παραβάσεις, έγιναν μόνον αυστηρές συστάσεις».
Στις 24 Δεκεμβρίου έγιναν έλεγχοι σε εμπορικό κέντρο αλλά και στην Ερμού, στη Μητροπολεως και στον πεζόδρομο της Αιόλου ενώ τις βραδυνές ώρες τα κλιμάκια πραγματοποίησαν ελέγχους στις περιοχές του ΦΙΞ, και Νέα Σμύρνης στις πλατείες και στις 25 Δεκεμβρίου, έγιναν έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα.
Χρόνια Πολλά με υγεία. Οι φετινές γιορτές είναι οι πρώτες μετά από την πανδημία, όπου χωρίς μέτρα και μάσκες μπορούμε να διασκεδάσουμε ξανά. Το @MinDevGR είναι δίπλα στους πολιτες και αυτές τις ημέρες των γιορτών με ασταμάτητους ελεγχους από τα κλιμάκια της ΔΙΜΕΑ πρωί και βράδυ
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 25, 2022
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Ποια deals έρχονται μέχρι το τέλος του 2025
- Βουτιά για τον χρυσό, κόπωση στη Wall Street- Πώς θα κλείσει το έτος σύμφωνα με τους αναλυτές
- Το φάντασμα της Lehman Brothers πλανάται πάνω από τις αγορές
- Αποχαιρετισμός στον Διονύση Σαββόπουλο: Ας κρατήσουν οι χοροί, ο «Νιόνιος» χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο
