ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις ρυθμίσεις για τη λειτουργία των πολιτικών δικαστηρίων, που έχουν περιληφθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, για την ανακουφιστική φροντίδα, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια.
«Παρατείνεται για ένα εξάμηνο ακόμα, δηλαδή μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, η δυνατότητα των πολιτικών δικαστηρίων να προβαίνουν σε καταμερισμό του πινακίου, να ζητούν οι δικηγόροι αναβολή την προηγούμενη της δικασίμου μέσω «email», να προηγούνται υποθέσεις που δεν θα καταθέσει μάρτυρας στο ακροατήριο», είπε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε ότι με αυτό τον τρόπο συνεχίζεται «μια εφαρμοσμένη καθημερινότητα, σε σχέση με την προστασία από τον COVID-19 και διευκολύνονται οι διάδικοι, οι μάρτυρες από περιπτώσεις συγχρωτισμού, που πολλές φορές προκαλούν μη ευρυθμία».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BLACKROLL®: Global Official Recovery & Mobility Partner στο πρώτο HYROX Athens
- Χουάνγκ (Nvidia): «Μηδενική πιθανότητα» το AI να φέρει το τέλος του κόσμου έως το 2030
- Κατάρ: Γιατί επιστρέφει στις διεθνείς αγορές με διπλή έκδοση ομολόγων σε δολάριο ΗΠΑ
- Υπνοθεραπευτής για Μαζωνάκη: Τον είδα μόνο μία φορά, μας σύστησε μία μάνατζερ και ένας επιχειρηματίας – Η στενή συνεργασία με την Γάκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.