ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Αγκαλιά», οι εταιρείες-μέλη του Συνδέσμου Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ), όπως ανακοινώθηκε, θα προσφέρουν δωρεάν 38.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης στα σπίτια 33 οικογενειών σε δήμους της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Η ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα διατεθεί σε κάθε σπίτι, στοχεύει στην κάλυψη των ετήσιων αναγκών θέρμανσης κάθε οικογένειας.
Με αφορμή την ενέργεια που σχεδίασε και υλοποιεί ο σύνδεσμος, ο πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ, Γιάννης Αληγιζάκης δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην αρχή ενός δύσκολου χειμώνα για ολόκληρο τον πλανήτη, με τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης να επηρεάζουν κάθε νοικοκυριό. Για κάποιες οικογένειες, ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη. Στόχος μας είναι να τις βοηθήσουμε να σταθούν όρθιες, να συμβάλλουμε, ώστε κάθε παιδί να έχει αυτό που του αξίζει και δικαιούται: να ζει με αξιοπρέπεια, σε ένα ζεστό σπίτι. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και σήμερα ο ΣΕΕΠΕ αποδεικνύει στην πράξη πως στέκεται σταθερά δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΡΑΣ: Η καμπάνα 300.000€ σε Hellenic Train και ΟΣΕ για το συμβάν του 2024, ο ΟΣΕ σε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου» και οι επόμενες κινήσεις της ΗΤ
- 10 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια! Άλλη μια all in κίνηση Γιαννακόπουλου με την «αρπαγή» του Φρανσίσκο για τον Παναθηναϊκό
- Τρεις πυροσβέστες νεκροί. Πόσοι ακόμη για να αλλάξει κάτι;
- Voucher παιδικών σταθμών πάνω από 175.000 αιτήσεις – Λήγει στις 5 Αυγούστου η προθεσμία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.