ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή οδηγήθηκε, ύστερα από απόφαση δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης, ο δράστης της επίθεσης στο νυκτερινό κέντρο Reina, που προκάλεσε τον θάνατο 39 ανθρώπων τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς.
Ο Ουζμπέκος Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, που συνελήφθη στις 16 Ιανουαρίου, είχε ομολογήσει κατά τη διάρκεια της κράτησής του ότι είναι ο δράστης του μακελειού, της πρώτης μεγάλης επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.
Ο Μασαρίποφ, που γεννήθηκε το 1983, φυλακίστηκε σήμερα με απόφαση δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.
Διώκεται κυρίως για “συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση”, “δολοφονία περισσοτέρων του ενός ανθρώπων” και “απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης”, σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βολές Γιούνκερ εναντίον του ΔΝΤ: Η αναποφασιστικότητά του απειλεί το ελληνικό πρόγραμμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deutsche Welle: Το αργότερο την Τετάρτη θα έχει επιτευχθεί συμφωνία με τους θεσμούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ανθρώπινο λάθος» η πυρκαγιά στο πλοίο Norman Atlantic καταλήγει το πόρισμα των Ιταλικών Αρχών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Στα 104 δολάρια το βαρέλι υποχώρησε το Brent καθώς επανέρχεται επανέρχονται σταδιακά οι ροές στον αγωγό East-West
- Τάκης Θεοδωρικάκος: 928 επενδυτικά σχέδια ύψους 3,1 δισ. ευρώ χρηματοδοτούνται μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου
- Οι ΗΠΑ θα πουλήσουν έως 48 F-35 στη Σαουδική Αραβία σε συμφωνία 24,3 δισ. δολαρίων
- Τραμπ: «Σημαντική πρόοδος» για τη δημιουργία αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην Πολωνία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.