Πτωτική πορεία συνέχισαν να ακολουθούν σήμερα Τετάρτη οι ευρωαγορές, με τον πανευρωπαϊκό δείκτη Stoxx 600 να κλείνει με απώλειες 0,62% στις 436,20 μονάδες.
Ο βρετανικός FTSE 100 έκλεισε με απώλειες 0,43% στις 7.489, 19 μονάδες.
Ο γερμανικός DAX έκλεισε με πτώση 0.57% στις 14.261,19 μονάδες.
Ο γαλλικός CAC 40 έκλεισε με πτώση 0.41% στις 6.660, 59 μονάδες.
Ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε με απώλειες 0.10% στις 24.241,35 μονάδες και ο ισπανικός IBEX 35 με απώλειες 0.50% στις 8.290,50 μονάδες.
Από τις μετοχές του Stoxx 600 μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι GSK PLC (7.54%) και Sanofi S.A. (6.10%) και τη μεγαλύτερη πτώση οι Samhaellsbyggnadsbolaget i Norden AB Series B (8.34%) και Orron Energy AB (8.00%).
Διαβάστε επίσης:
Alpha Bank: Στο 20,44% ο pro-forma δείκτης MREL μετά την επιτυχή έκδοση του ομολόγου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυτοί είναι οι πολιτικοί που ελέγχει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΑΧΙΑ-Alpha Finance: Τι αλλάζει για επενδυτές και ροές κεφαλαίων η αναβάθμιση του MSCI
- Στάρμερ: Η Βρετανία δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο, έχουμε συγκροτήσει ομάδα 35 χωρών για την ασφαλή ναυσιπλοΐα στον Κόλπο
- ΣτΕ: Στέλνει στην Ολομέλεια την κρίση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο στην Πάρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.