ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κατερίνα Πετροπούλου αναλαμβάνει τη θέση της Οικονομικής και Διοικητικής Διευθύντριας της Μπλε Κέδρος, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Η Εταιρία ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ (εφεξής η “Εταιρεία”) ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το άρθρο 2 της απόφασης 3/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι η κ.ψ αναλαμβάνει τη θέση της Οικονομικής και Διοικητικής Διευθύντριας.
Η κ. Πετροπούλου είναι κάτοχος Πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά (Α.Β.Σ.Π.). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με επαγγελματική ταυτότητα Α’ Τάξης και διαθέτει εμπειρία άνω των 30 ετών σε ανάλογες θέσεις.
Διαβάστε επίσης
Zipmex: Η V Ventures προσφέρει 100 εκατ. δολάρια για τη διάσωση του ανταλλακτηρίου crypto
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα 2,762 δισ. ευρώ εκτοξεύθηκαν τα έσοδα στο εννεάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.