• Cryptocurrencies

    Zipmex: Η V Ventures προσφέρει 100 εκατ. δολάρια για τη διάσωση του ανταλλακτηρίου crypto

    • NewsRoom


    Η Zipmex, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα την Συγκαπούρη, είναι το τελευταίο θύμα της συνεχιζόμενης κατάρρευσης στον χώρο των  κρυπτονομισμάτων.

    Το ανταλλακτήριο πρόκειται να εξαγοραστεί από ένα fund έναντι περίπου 100 εκατ. δολαρίων, με ψηφιακά νομίσματα και μετρητά, σε μια από τις πρώτες διασώσεις στην Ασία.

    Σύμφωνα με το Bloomberg, η V Ventures, θυγατρική της Thoresen Thai Agencies, προσφέρει 30 εκατ.  δολάρια σε μετρητά και το υπόλοιπο σε κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει το θέμα.

    Παρουσιάστηκε επίσης μια συμφωνία πώλησης μετοχών που περιγράφει λεπτομερώς τους όρους της συμφωνίας, σύμφωνα με ακρόαση δικαστηρίου  στη Σιγκαπούρη, η οποία δεν ταυτοποίησε τον αγοραστή.

    Το fund πρόκειται να αποκτήσει περίπου το 90% της Zipmex, είπε το άτομο, ζητώντας να μην κατονομαστεί καθώς οι πληροφορίες σχετικά με τον αγοραστή δεν είναι δημόσιες.

    Η Zipmex, η οποία δραστηριοποιείται στην Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, την Ινδονησία και την Αυστραλία, βρίσκεται υπό αναδιάρθρωση, αφού έλαβε προστασία από τους πιστωτές στη Σιγκαπούρη τον Αύγουστο.

    Διαβάστε επίσης

    Crypto: Μυστήριο με τα δισεκατομμύρια που έκαναν φτερά από το FTX



    ΣΧΟΛΙΑ