ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πεντάωρη κατάθεση έδωσε ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης στην εισαγγελέα που ερευνά τις καταγγελίες για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.
Ο εκδότης ολοκλήρωσε την κατάθεση του λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα και σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του, έδωσε στην εισαγγελέα απαντήσεις και στοιχεία για όσα έχει δημοσιεύσει στην εφημερίδα του για τις υποκλοπές και κυρίως για τη σχέση, όπως λέει της ΕΥΠ με το predator.
Αποχωρώντας από την Εισαγγελία ο κ. Βαξεβάνης δήλωσε:
“Σε πρώτη δόση κατέθεσα στοιχεία επί πέντε ώρες. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι από τον Ιούλιο 2022, πριν γίνει γνωστό ότι παρακολουθείται ο Νίκος Ανδρουλάκης έφυγαν πενήντα και πλέον πρόσωπα από την ΕΥΠ τα οποία τώρα επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους. Γιατί επέστρεψαν; Αυτοί είναι ο πυρήνας και αυτούς πρέπει να ψάξουν”.
Διαβάστε επίσης
Εισαγγελέας Εφετών: Αίτημα στη Βουλή για ποινική δίωξη στον Ανδρέα Πάτση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Υποχρεωτική από 2 Φεβρουαρίου η ηλεκτρονική τιμολόγηση στις Β2Β συναλλαγές
- Ο Στέλιος Κερασίδης μαγεύει με το σπανιότερο πιάνο του κόσμου στην οικία του Κούστα στη Βουλιαγμένη
- Χρίστος Καριτζής: Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στηρίζει τις προσπάθειες του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου για την αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης
- Σε ισχύ από σήμερα ο χαμηλότερος δασμός 15% στα ιαπωνικά αυτοκίνητα – Τι προβλέπει η συμφωνία ΗΠΑ-Ιαπωνίας
