• Mononews TV

    Μετρό ΑΕΒΕ: Έκτακτο επίδομα και πριμ €3 εκατ. στους εργαζόμενους από τον Παντελιάδη – mononewsTV

    • NewsRoom

    Σε παροχές με τη μορφή έκτακτης επιδότησης και την υιοθέτηση μπόνους απόδοσης στους εργαζόμενους συνολικού κόστους 3 εκατ. ευρώ προχωρά ο όμιλος Μετρό ΑΕΒΕ.

    Η αλυσίδα λιανεμπορίου τροφίμων υπό τον Αριστοτέλη Παντελιάδη προχώρησε σε συμφωνία με το σωματείο εργαζομένων του ομίλου για σειρά μέτρων που θα ενισχύσουν τα εισοδήματά τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

    Ως έκτακτη ενίσχυση οι εργαζόμενοι με μηνιαίο μισθό έως 1.300 ευρώ θα πάρουν 100 ευρώ ο καθένας. Το μέτρο αφορά σχεδόν το σύνολο του προσωπικού που εργάζεται στα καταστήματα και έχει συνολικό κόστος 1 εκατ. ευρώ.

    Στον όμιλο Μετρό – στα καταστήματα My Market και στα Metro Cash & Carry- απασχολούνται σχεδόν 11.500 εργαζόμενοι.

    Παράλληλα εισάγει ένα νέο μέτρο από τις αρχές του χρόνου και αφορά στην ενίσχυση της παραγωγικότητας των εργαζόμενων με την υιοθέτηση bonus στοχοθεσίας.

    Ειδικότερα από τις αρχές του νέου έτους ξεκινά πρόγραμμα πρόσθετων αμοιβών ύφους 2 εκατ. ευρώ συνδεομένων με τους εμπορικούς στόχους.

    Όπως αναφέρουν πηγές της εταιρείας στο mononews.gr το πρόγραμμα αυτό που εφαρμόζεται για πρώτη φορά, αφορά όλους τους εργαζόμενους. Η στοχοθεσία θα γίνεται ανάλογα με το τμήμα που εργάζεται ο καθένας και αποτελεί ένα μέτρο ενίσχυσης των εισοδημάτων αλλά και αύξησης της παραγωγικότητας.

    Από την 1η Ιανουαρίου 2023 οι εργαζόμενοι του ομίλου θα έχουν έκπτωση για τις αγορές τους στα My Market 6% και στα Metro Cash& Carry 2%. Η έκπτωση αφορά το σύνολο της απόδειξης αγορών, δηλαδή θα συμπεριλαμβάνονται και τα προϊόντα σε προσφορά.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ