ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκο Παπαϊωάννου.
Για το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής αναβάθμισης και για την πολιτική εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του ΑΠΘ, καθώς και για τα προγράμματα συνεργασίας με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και τη λειτουργία ξενόγλωσσων τμημάτων ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκο Παπαϊωάννου.
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε, επίσης, για την πορεία του έργου της Βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών του οποίου έχει ξεκινήσει η υλοποίηση.
Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα εργάζεται συστηματικά προκειμένου το ΑΠΘ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία προσφέροντας στους φοιτητές του σύγχρονη εκπαίδευση.
Διαβάστε επίσης:
Στη Ρώμη ο Νίκος Δένδιας – Συνομιλίες με τον νέο Ιταλό ΥΠΕΞ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Κωνσταντοπούλου (Daiichi Sankyo): Το καμπανάκι για τις αποσύρσεις ογκολογικών φαρμάκων και το μη βιώσιμο μοντέλο των επιστροφών
- Στελίνα Τσάλτα: «Να φανερώσω το διάλογο με τον εαυτό μου»
- Quest: Η νέα επενδυτική στρατηγική και η στόχευση σε εισηγμένες εταιρείες
- Ανεμώνες, κοχύλια, χρυσόψαρα: Οι δέκα ωραιότερες τσάντες Chanel της νέας καλοκαιρινής συλλογής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.