ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκο Παπαϊωάννου.
Για το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής αναβάθμισης και για την πολιτική εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του ΑΠΘ, καθώς και για τα προγράμματα συνεργασίας με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και τη λειτουργία ξενόγλωσσων τμημάτων ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκο Παπαϊωάννου.
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε, επίσης, για την πορεία του έργου της Βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών του οποίου έχει ξεκινήσει η υλοποίηση.
Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα εργάζεται συστηματικά προκειμένου το ΑΠΘ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία προσφέροντας στους φοιτητές του σύγχρονη εκπαίδευση.
Διαβάστε επίσης:
Στη Ρώμη ο Νίκος Δένδιας – Συνομιλίες με τον νέο Ιταλό ΥΠΕΞ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Αντετοκούνμπο «αγόρασε» το Μπρούκλιν: Η νέα επένδυση 13 εκατ. ευρώ και το πραγματικό μήνυμα πίσω από το deal
- Μάχη για την προεδρία του Eurogroup: Σειρά κρίσιμων συζητήσεων για Πιερρακάκη στις Βρυξέλλες
- Τουρκία: Στο 38% μείωσε τα επιτόκια η κεντρική τράπεζα
- Παπαϊωάννου (ΑΣΕΠ): Έτος-ορόσημο με ρεκόρ παραγωγικότητας και μετάβαση σε ηλεκτρονικές εξετάσεις