ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπορεί οι Έλληνες εφοπλιστές να είναι και φέτος αρκετά δραστήριοι στις αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων πλοίων, ωστόσο, έχουν παραλάβει από τις αρχές του έτους αρκετά νεότευκτα, σύγχρονα πλοία, ισχυροποιώντας σημαντικά τους στόλους τους.
Στο επίκεντρο βρίσκονται οι παραδόσεις δεξαμενόπλοιων και bulkers, που είχαν παραγγείλει την προηγούμενη διετία, προετοιμάζοντας το έδαφος για την επόμενη άνοδο κυρίως των τάνκερ που υποαπέδωσαν την περίοδο της πανδημίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Πιερρακάκης, ο billionaire Ρόκος και το πάθος του με τις φιλανθρωπίες και τα ακίνητα
- 22 χρόνια σε κρυοσυντήρηση: Η γέννηση που αλλάζει τη συζήτηση για τον χρόνο και την IVF, τι λένε οι επιστήμονες
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων
- Ελληνικές τράπεζες: Πού ποντάρουν τώρα Morgan Stanley, Euroxx και Jefferies
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.