ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία θα πρέπει να αποβληθεί από την G20 (την Ομάδα των Είκοσι στην οποία μετέχουν οι πλούσιες χώρες και οι αναδυόμενες οικονομίες) και η πρόσκληση προς τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μπαλί τον ερχόμενο μήνα θα πρέπει να ανακληθεί, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Ο Πούτιν παραδέχτηκε δημοσίως ότι διέταξε τα πυραυλικά πλήγματα εναντίον ουκρανών αμάχων και ενεργειακών υποδομών», έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Όλεγκ Νικολένκο.
«Με τα χέρια του βαμμένα με αίμα δεν θα πρέπει να του επιτραπεί να καθίσει στο τραπέζι με τους παγκόσμιους ηγέτες. Η πρόσκληση προς τον Πούτιν για την σύνοδο κορυφής στο Μπαλί θα πρέπει να ανακληθεί και η Ρωσία να αποβληθεί από την G20», είπε ο ίδιος.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Η Ρωσία επεκτείνει τη ζώνη από την οποία απομακρύνει τους αμάχους στη Χερσώνα
Αποκάλυψη: Αυτοί είναι οι επίσημοι εξοπλισμοί της Γερμανίας προς την Τουρκία για το 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ομόφωνα στον ΣΚΑΪ τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Greek Basketball League έως το 2029
- Σ.Ε Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων: Έντονη διαμαρτυρία για την δρομολόγηση ίδρυσης πολλών νέων ιδιωτικών νομικών σχολών
- Στενά του Ορμούζ: Πέρασαν πάνω από 20 τάνκερ με 35 εκατ. βαρέλια μετά το «πράσινο φως»
- Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στον Ορχομενό Βοιωτίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.