ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. έλαβε σήμερα (31.10.2022) έγγραφο αίτημα της Lyktos Participations Α.Ε., μετόχου με ποσοστό άνω του 10% του συνόλου του μετοχικού της κεφαλαίου, για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα Ημερησίας Διάταξης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. θα συνεδριάσει και θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με το Νόμο.
Διαβάστε επίσης
Lyktos Group: Γιατί δεν μπήκαμε στην ΑΜΚ της Παγκρήτιας Τράπεζας – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Άνω των 20 δισ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας
- Eurostat: Η Βουλγαρία πρώτη στην ΕΕ στην καθημερινή χρήση καπνού η προϊόντων νικοτίνης – Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
- Νέες «βολές» Γεωργιάδη: Η γνωμοδότηση της Γραμματέως Θεσμών και Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει τον Ανδρουλάκη
- Roche: Πρόοδος στη συνεργασία με τη Recursion για νέα φάρμακα μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.