ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς κόπηκε η «μίρλα του Κολωνακίου», τα μπράβο στον Πιέρρ, ο κουμπάρος του Νικόλα, ο Χατζημηνάς και ο Τασούλας και οι… αλιγάτορες στον Έβρο
Αυστηρή απάντηση στις αλλεπάλληλες προκλήσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και άλλων Τούρκων κυβερνητικών αξιωματούχων, έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
“Όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν επιμένει ο Ταγίπ Ερντογάν και η τουρκική ηγεσία με μυθεύματα με κατασκευές, με προπαγάνδα, με απειλές, να δημιουργήσει εντυπώσεις, να μας πανικοβάλει, να μας τρομοκρατήσει, η πραγματικότητα είναι εδώ, και αντιστέκεται επίμονα”, είπε.
“Οι θέσεις τους δεν πείθουν κανέναν στον κόσμο, όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι ανυπόστατοι κι ανιστόρητοι οι ισχυρισμοί του, και από την άλλη η χώρα μας έχεις καταφέρει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση” επισήμανε.
Από την άλλη, όπως είπε ο κ. Οικονόμου, η χώρα μας εξαιτίας μιας συνεχούς και σωστής επιλογής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από την αρχή της τετραετίας έχει καταφέρει να κάνει αυτά που πρέπει, αυτά που χρειάζεται, για να ανέβουμε πολλές – πολλές πίστες γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά, και να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση.
“Εμείς δεν προκαλούμε, είμαστε παράγοντας σταθερότητας και ειρήνης, αλλά είμαστε απολύτως ανυποχώρητοι στα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και στα κυριαρχικά μας δικαιώματα, και είμαστε και απολύτως ικανοί να διαχειριστούμε την κάθε απειλή με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα κι αυτό εκτός από εμάς το ξέρουν και όλοι οι υπόλοιποι” διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ανέφερε επίσης ότι αυτή τη χρονική στιγμή “θα συνεχίσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση αυτή τη στρατηγική, ψύχραιμοι, αποτελεσματικοί κι ανυποχώρητοι”.
“Αυτό που συμβαίνει με το πετρέλαιο κίνησης δεν μπορoύμε να το προσπεράσουμε”
Την ετοιμότητα της κυβέρνησης για νέα παρέμβαση στο πετρέλαιο κίνησης, στη σωστή στιγμή, που θα γίνει αντιληπτή στους πολίτες χωρίς να είναι επιβλαβής για τα δημοσιονομικά, επισήμανε εξάλλου ο Γιάννης Οικονόμου.
Αυτό που συμβαίνει με το πετρέλαιο κίνησης αναμφίβολα δεν μπορεί να το προσπεράσει κανείς, το πετρέλαιο κίνησης είναι πάνω από την αμόλυβδη, είναι πρωτοφανές γεγονός, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Διαβάστε επίσης
Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας έχει φθάσει στο έσχατο σημείο της χυδαιότητας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιλεάνα Μακρή: «Στη Νέα Υόρκη έμαθα να τολμώ», εξηγεί
- Το Έτος του Αλόγου της Φωτιάς: Συμβολισμός, κληρονομιά και γιατί η σύγχρονη πολυτέλεια παραδοσιακά λατρεύει τον ίππο
- Πώς ο Άδωνις «έγδαρε» τους συνδικαλιστές ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Τι λέει ο υπουργός στο mononews
- Υ/KNOT: Γιατί τα αδέρφια Τζώρτζη προχωρούν σε ΑΜΚ 22,8 εκατ., που θα πάνε τα λεφτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.