ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Τσίπρας, που δεν έκανε τίποτα για να σπάσει το απόστημα της κακοποίησης και της βίας, που επιλεκτικά -όταν θεωρεί πως τον βολεύει πολιτικά- τοποθετείται σε μείζονα εγκλήματα και φαινόμενα ανομίας, σήμερα επιχειρεί με το άρθρο του να εκμεταλλευτεί πολιτικά μια φρικτή υπόθεση, καταφεύγοντας σε θέσεις που, επιεικώς, χαρακτηρίζονται ως πολιτική χυδαιότητα» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας άρθρο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΕφΣυν.
«Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η θέση που διατυπώνει ότι «η πολιτεία τα τελευταία χρόνια είναι απασχολημένη περισσότερο στην εμπορία ανθρώπων παρά στην προστασία τους». Είναι δυνατόν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διατυπώνει μια τέτοια θέση, η οποία προσβάλλει όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά το σύνολο της οργανωμένης πολιτείας, κατηγορώντας την για εμπορία ανθρώπων;» αναφέρει.
Ο κ. Οικονόμου υπογραμμίζει ότι, είτε ο κ. Τσίπρας δεν αντιλαμβάνεται την έννοια των όρων που χρησιμοποιεί, είτε έχει φθάσει στο έσχατο σημείο της χυδαιότητας προσθέτοντας ότι σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, απέναντι στο οποίο η κοινωνία στέκεται ομόθυμα, ο κ. Τσίπρας γίνεται και πάλι διχαστικός.
«Η κυβέρνησή μας διακηρύσσει κατηγορηματικά ότι για τέτοια φρικτά εγκλήματα, σαν και αυτά του Κολωνού, κάθε απόπειρα εργαλειοποίησης, είτε με ταξικό, είτε με φυλετικό, είτε με πολιτικό πρόσημο, είναι χυδαία και απαράδεκτη» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέγοντας ότι οι Αρχές οφείλουν να μεριμνούν τόσο για την τάχιστη εύρεση και τιμωρία των ενόχων όσο και για την προστασία των θυμάτων, και αυτό κάνουν.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η προμήθεια καυσίμων θα χρειαστεί μήνες για να ανακάμψει ακόμη και μετά το άνοιγμα του Ορμούζ, σύμφωνα με τον επικεφαλής του IATA
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη από την εκεχειρία με τις ΗΠΑ – «Νικήσαμε», φωνάζουν στους δρόμους (βιντεο)
- Πάρτι στα ομόλογα μετά την εκεχειρία και την πτώση του πετρελαίου – Με το βλέμμα στην Fed
- Τι προβλέπει το ειρηνευτικό σχέδιο που θα συζητηθεί στις 10 Απριλίου – Οι κυρώσεις, τα πυρηνικά και το Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.