ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΓΣ ενέκρινε τo πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών μέχρι τη συμπλήρωση ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, με κατώτατη τιμή αγοράς 0,30 € και ανώτατη τιμή (30,00 €, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος είκοσι τεσσάρων μηνών.
Συνήλθε σήμερα, 20/10/2022, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε., στην οποία παρέστησαν 150 μέτοχοι κομιστές 55.723.064 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι ποσοστό 57,00 % επί του Μετοχικού Κεφαλαίου και ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:
Θέμα 1ο: Εγκρίθηκε ομόφωνα, με ψήφους 55.723.064, η μετατροπή της διάρκειας της Εταιρείας σε αορίστου χρόνου και η σχετική τροποποίηση του Άρθρου 4 του Καταστατικού.
Θέμα 2ο: Η Γενική Συνέλευση, με ψήφους 55.683.681 υπέρ (99,929 % επί των παρισταμένων), 36.748 κατά (0,066 % επί των παρισταμένων) και 2.635 αποχή (0,005 % επί των παρισταμένων), ενέκρινε τo πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών μέχρι τη συμπλήρωση του ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας, με κατώτατη τιμή αγοράς τριάντα λεπτά του ευρώ (0,30 €) και ανώτατη τιμή τριάντα ευρώ (30,00 €), η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος είκοσι τεσσάρων μηνών, ήτοι το αργότερο μέχρι και την 19η Οκτωβρίου 2024, και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την τήρηση όλων των σχετικών με την ως άνω έγκριση νόμιμων διατυπώσεων.
Διαβάστε επίσης
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα 635 εκατ. ευρώ η προστιθέμενη αξία του ομίλου για την Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ισραήλ στέλνει άρματα μάχης στην Ντέιρ Αλ-Μπάλαχ της Γάζας, αυξάνοντας τις ανησυχίες μεταξύ των οικογενειών των Ισραηλινών ομήρων
- Δολοφονία Πολωνού καθηγητή: Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος – Υποστήριξε ότι η 43χρονη πρώην σύζυγος δεν γνώριζε τίποτα για το σχέδιό του
- FT: Στο στόχαστρο της Γαλλίας το X – Κατηγορίες για αλγόριθμο-φαντομά και κλοπή δεδομένων
- Όμιλος Λεπτός: Πράσινο φως για Στρατηγική Επένδυση Costa Nopia
