ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά ανάμεσα σε άλλες προτεραιότητές της έχει σκοπό να οργανώνει γεύματα εργασίας με προσκεκλημένους από ποικίλους τομείς έτσι ώστε να συμβάλλει τόσο στην αλληλοδικτύωση των μελών της όσο και στην άμεση, έγκαιρη και έμπιστη ενημέρωσή τους, τονίζει στην πρόσκληση ο πρόεδρος της Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος.
Στην πρόσκληση ενημερώνει τα μέλη της εφοπλιστικής κοινότητας: «Με αυτή την αφορμή θα ήθελα εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου να σε προσκαλέσουμε στην επερχόμενη εκδήλωση και συγκεκριμένα στο γεύμα εργασίας για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 στον 8ο όροφο Αίθουσα “Σταύρος Α. Νταϊφάς” και ώρα 13.00».
Διαβάστε επίσης:
Δάνεια €70 εκατ. για 2 πλοία προηγμένης τεχνολογίας για τον όμιλο Γκριμάλντι
Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο – Κανονικά τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fais Group: Εγγυήτρια σε ομολογιακό 500.000 ευρώ της ELSOL
- ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η Β’ Φάση του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής
- Όμιλος Goldair: 2025, Χρονιά Σταθερής Ανάπτυξης και Στρατηγικής Εξωστρέφειας
- Lloyd’s List: Με τρεις ελληνικές παρουσίες ξεκίνησε η σταδιακή αποκάλυψη της λίστας με τις 100 κορυφαίες προσωπικότητες της ναυτιλίας για το 2025