ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί στους Αγώνες των Χάιλαντς – τους δημοφιλέστερους αγώνες της Σκωτίας – αυτό το σαββατοκύριακο, όπως είπε σήμερα μια πηγή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τι θα είναι πιο βολικό για την ίδια και ότι ο διάδοχος του θρόνου, ο πρίγκιπας Κάρολος, θα παραστεί όπως είναι προγραμματισμένο.
Στη διοργάνωση στην πόλη Μπρέμαρ, που βρίσκεται 96,5 χιλιόμετρα δυτικά του Αμπερντίν, η οποία με κάποια μορφή τελείται εδώ και 900 χρόνια, παρευρίσκονταν πάντα ο βασιλιάς ή η βασίλισσα και μέλη της βασιλικής οικογένειας από το 1848, σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ένας εκπρόσωπος των Ανακτόρων είπε ότι η βασίλισσα θα ορκίσει τον νέο πρωθυπουργό της χώρας στο Κάστρο του Μπαλμόραλ της Σκωτίας αντί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο εξαιτίας ζητημάτων κινητικότητας.
Διαβάστε επίσης:
Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου αγόρασε έπαυλη 3,3 εκατ. δολαρίων στο Χόλιγουντ
Avril Lavigne: Aπέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα κατσαρολικά του Τσίπρα, ένας κλέφτης στην εξώπορτα, η εκδρομή του νηπιαγωγείου, το θαύμα του Ιησού κι η θάλασσα με τα ψάρια
- Η κακή διαχείριση της Σοφίας Ζαχαράκη
- To θράσος για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, το θέμα που στοιχειώνει την κυβέρνηση, ο πιο… άσπρος υπουργός και τα δράματα των τετραεδρικών
- Απόβαση εφοπλιστών στη Ύδρα για το ναυτιλιακό συνέδριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.