ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα ένα σκάφος το τρίτο μέσα σε ένα 48ωρο εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα στην παραλία του Λιμνιώνα στα Κύθηρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα καταμαράν με 67 μετανάστες διαφόρων εθνοτήτων. Οι μετανάστες αποβιβάστηκαν και κατόπιν εντοπίστηκαν από τις Αρχές.
Σημειώνεται ότι άλλα δύο σκάφη με 170 μετανάστες εντοπίστηκαν χθες σε περιοχές των Κυθήρων ενώ τρία άτομα υπήκοοι Τουρκίας συνελήφθησαν από το λιμενικό καθώς φέρονται ως διακινητές.
Το πρώτο σκάφος στο οποίο ήταν οι τρεις διακινητές και οι 94 μετανάστες εντοπίστηκε στην περιοχή “ΠΙΣΩ ΓΙΑΛΟΣ” Καψαλίου ενώ το δεύτερο με 73 μετανάστες εντοπίστηκε στο λιμάνι του Καψαλίου στα Κύθηρα.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Τρεις νεκροί και πολλά νοικοκυριά χωρίς ρεύμα από τις καταιγίδες στην Κορσική
Μπορέλ: Ξεκίνησαν οι συνομιλίες Κοσόβου-Σερβίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιβάνιος: Σε λίγες ημέρες ανοίγει η πύλη για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τους εκτός της επικράτειας εκλογείς
- Amazon: Κίνηση-ορόσημο στα logistics «βυθίζει» τις μετοχές των FedEx και UPS
- Μπέσεντ: Οι υψηλές τιμές του πετρελαίου πλήττουν τους Αμερικανούς, αλλά πρόκειται για «προσωρινή παρέκκλιση»
- Κεραμέως για πρόταση Ανδρουλάκη για 4ήμερη εργασίας: «Τα ωραία τα λόγια, τα ανεφάρμοστα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.