ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για ομολογία ενοχής έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη.
«Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερθείς στην παραίτηση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη, εξερχόμενος από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.
«Σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του Πρωθυπουργού, αντιθέτως τις επιβεβαιώνει», εκτίμησε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε πως ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις.
«Κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Και όσο κι αν έχει επιχειρήσει αυτές τις μέρες με τη βοήθεια της των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν την 108η θέση σε όλο τον κόσμο να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο, το θέμα αυτό ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα Δημοκρατίας δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως», κατέληξε.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Ετοιμάζει παραγγελία αρμάτων μάχης ύψους 25 δισ. ευρώ για την ενίσχυση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ
- Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Πυροβόλησαν άντρα τουλάχιστον πέντε φορές – Διέφυγε πεζός ο δράστης
- Γερμανία: Διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για την αγορά Patriot με σκοπό να τους στείλει στο Κίεβο
- Συρία: Πρόθυμη να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ για να εξασφαλίσει μια συμφωνία ασφαλείας με το Ισραήλ
