ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύνταξη και εργασία μαζί: Γιατί οι ανεξάρτητα απασχολούμενοι δεν εγκαταλείπουν την επαγγελματική δραστηριότητα
Δύο σημαντικές παρεμβάσεις που θα αφορούν στις παραγραφές χρεών ιδιωτών σε σχέση με τον ΕΦΚΑ, αλλά και την αύξηση από 12 σε 24 των δόσεων της πάγιας ρύθμισης οφειλών προς τον ΕΦΚΑ θα περιλαμβάνει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή το φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.
Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης πρόσθεσε ότι εξετάζεται -από κοινού με το υπουργείο Οικονομικών– πώς θα καταργηθεί η παρακράτηση του 1% στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων υπέρ του Ταμείου Πρόνοιας.
Διαβάστε επίσης:
Fuel Pass 2: Άνοιξε για όλα τα ΑΦΜ η πλατφόρμα για την επιδότηση καυσίμων
Πρόσθετη αμοιβή για 400.000 εργαζόμενους στον επισιτισμό που δουλεύουν 6ημερο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιθεώρηση Εργασίας: Πάνω από 41.000 έλεγχοι στο πρώτο εξάμηνο – Πρόστιμα 25,5 εκατ. ευρώ
- Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε είσοδο πολυκατοικίας
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδα, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκου στην Ίο, ένα στη Χαλκιδική και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.