Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση με τους δύο ανθρώπους που βρέθηκαν νεκροί το πρωί της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη.

Τα δύο θύματα, αλβανικής καταγωγής, εντοπίστηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Γρηγορίου Κυδωνιών, έχοντας τραύματα από πυροβόλο όπλο.

1

Σύμφωνα με στοιχεία βιντεοληπτικού υλικού  έχει καταγραφεί ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στα δύο άτομα και στη συνέχεια ακολουθούν οι πυροβολισμοί.

Μάλιστα ο άνδρας φέρεται να  έστησε καρτέρι στην άτυχη γυναίκα την πυροβόλησε και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Στην ίδια πολυκατοικία διαμένει η κόρη της 45χρονης, την οποία και είχε επισκεφτεί χθες το βράδυ.

Η 45χρονη έφερε τραύματα από πυροβολισμούς στο σώμα και, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πιθανόν και στο πρόσωπο.

Ο άνδρας εντοπίστηκε με τραύμα στο κεφάλι, ενώ το όπλο βρέθηκε κάτω από τη σορό του.

Το συγκεκριμένο εύρημα ενισχύει το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές, σύμφωνα με το οποίο ο άνδρας πυροβόλησε θανάσιμα την 45χρονη  και στη συνέχεια να έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να εξεταστούν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία προκειμένου να εξακριβωθούν πλήρως όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ).

Διαβάστε επίσης

Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας

Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των  Χούθι

Μετά το Μετρό, η Θεσσαλονίκη αποκτά Flyover – Δύο έργα αλλάζουν τον συγκοινωνιακό χάρτη της πόλης