ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα απάντησε στην καταδίκη από τον ΟΗΕ της ρωσικής πυραυλικής επίθεσης σήμερα στο λιμάνι της Οδησσού δηλώνοντας: “Είναι τρομερό που ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δεν καταδικάζει “απερίφραστα” επίσης τη δολοφονία των παιδιών στο Ντονμπάς από το καθεστώς του Κιέβου”.
Η ρωσική επίθεση απειλεί τη συμφωνία που υπογράφηκε χθες στην Κωνσταντινούπολη για την επανάληψη των εξαγωγών σιτηρών από την Ουκρανία και την άμβλυνση μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης.
Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ εκφράζοντας την “ανησυχία” της χώρας του για τα πλήγματα κατά του λιμανιού της Οδησσού, ανέφερε ότι η Ρωσία αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στα πλήγματα κατά του ουκρανικού λιμανιού. “Οι Ρώσοι μάς είπαν ότι δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την επίθεση αυτή και ότι εξετάζουν το θέμα από πολύ κοντά”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Οδησσός: Υπάρχουν τραυματίες από τη Ρωσική επίθεση λέει η Ουκρανία
Μπορέλ: Η επίθεση στο λιμάνι της Οδησσού δείχνει την περιφρόνηση των διεθνών δεσμεύσεων από τη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Ο Νετανιάχου προειδοποιεί το Ιράν να μην διαταράξει τις εκλογές της Τρίτης γιατί «θα υποστεί αντίποινα»
- ΕΟΚ: Νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο Άγγελος Παπανικολάου μετά την παραίτηση Λιόλιου
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ναι» στο αίτημα για παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Mr. «Χωριάτικο»: Πάνω από 100 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή του Άγγελου Γιαννακόπουλου – Εικονικές συναλλαγές σε δίκτυο 200 εταιρειών – 50 συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.