ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονο κορίτσι μετά από πτώση σε σιντριβάνι – Eπί 40′ της έκαναν ΚΑΡΠΑ (upd)
Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής νοσηλεύεται αγοράκι ηλικίας 2 ετών, το οποίο εντοπίστηκε, σε λιπόθυμη κατάσταση, στη θαλάσσια περιοχή Παλιουρίου, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Το ανήλικο αγόρι ανασύρθηκε από τη θάλασσα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτες και από παιδίατρο. Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 41χρονος πατέρας του αγοριού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Διαβάστε επίσης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 6 του Τραμ λόγω του “SNF Nostos Run2022”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: Μετά από 1 μήνα απεργία, 10.500 νοσηλευτές κατέληξαν σε συμφωνία με τα νοσοκομεία τους
- Σύγκρουση Βενιζέλου και Αλιβιζάτου για την ποινική ευθύνη των υπουργών
- Αναδιάταξη διοικήσεων στο ΝΑΤΟ: Μεταβιβάσεις ρόλων μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαίων
- Ιταλία: Υψηλόβαθμο μέλος του ΔΣ της Monte dei Paschi di Siena ερευνάται για τη συμφωνία με τη Mediobanca
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.