ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώσθηκε o κορυφαίος Αμερικανός λοιμωξιολόγος δρ Άντονι Φάουτσι και σύμβουλος της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Covid-19, ανακοίνωσαν τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ.
Ο Φάουτσι έκανε ένα τεστ ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού (rapid antigen test) και βρέθηκε θετικός στον ιό.
Ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, έχοντας επίσης λάβει δύο αναμνηστικές δόσεις εμβολίου κατά της νόσου, έχει ήπια συμπτώματα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
9.288 κρούσματα, 15 θάνατοι και 103 διασωληνωμένοι – Η γεωγραφική κατανομή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Σφοδρή επίθεση κατά της Meta – Ανεπαρκή τα μέτρα προστασίας των παιδιών σε Facebook και Instagram
- Από το «ουάου» σε τιμητικά σχόλια για την Ελλάδα – Ο Πιερρακάκης υποδέχθηκε τον Ντάισελμπλουμ 11 χρονιά μετά
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 9% διαμορφώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο
- Ιαπωνία: Επιβεβαιώνει τη διέλευση σούπερ-τάνκερ από το Ορμούζ – Eπικοινωνεί με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.