ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κρύβει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, ωστόσο, σε εκδήλωση που έγινε στα Ποσειδώνια 2022, αναφέρθηκε και στην Νότιγχαμ, που πρόσφατα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία Αγγλίας, αλλά και στον γιο του Μιλτιάδη, που φέρει το όνομα του αείμνηστου παππού του.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφερόμενος στη Νότιγχαμ Φόρεστ και στην επιστροφή της στην Premier League, είπε:. «Είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα. Νομίζω πως με τις επενδύσεις που θα κάνουμε θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα ξαναγράψουμε ιστορία.
Ένα από τα παράξενα πράγματα είναι ότι τελευταία φορά που η ομάδα βρέθηκε στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου ήταν πριν από 23 χρόνια όταν είχε γεννηθεί ο γιος μου (ο Μιλτιάδης) και τώρα είναι ο γιος μου που πριν έναν χρόνο ασχολήθηκε με την ομάδα και βοήθησε στην ανάκαμψη της ομάδας».
Έχει κανείς αντίρρηση ότι ο Μιλτιάδης Ε. Μαρινάκης σύντομα θα αναλάβει ενεργό ρόλο και στον τομέα της ναυτιλίας, αλλά και του Ολυμπιακού;
Διαβάστε επίσης:
264 εκατ. λίρες για τον Βαγγέλη Μαρινάκη από την νίκη και άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ
Μαρινάκης: «Επιστρέψαμε και πάμε για τρόπαια με τη Νότιγχαμ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H Space X ζήτησε άδεια από την FCC για να δημιουργήσει data centers στο διάστημα
- ΗΠΑ: «Επικοδομητική» η τελευταία συνάντηση Γουίτκοφ και Ντμίτριεφ για το Ουκρανικό
- Το Bitcoin υποχωρεί κάτω από τα 80.000 δολάρια – Eπιταχύνεται η πτώση στα κρυπτονομίσματα
- ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Νίκος Ακριτίδης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.