ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ δήλωσε πριν από λίγο ότι έχει εδώ και καιρό παραιτηθεί από την υποψηφιότητα για μια θέση στο Εποπτικό Συμβούλιο της ρωσικής ενεργειακής εταιρίας Gazprom.
Νωρίτερα, ο ενεργειακός κολοσσός είχε ανακοινώσει ότι ο κ. Σρέντερ ήταν και επισήμως υποψήφιος για τη θέση.
Με ανάρτησή του στην σελίδα του στο LinkedIn, ο κ. Σρέντερ τονίζει ότι έχει εδώ και καιρό ενημερώσει την Gazprom για την απόφασή του να μη διεκδικήσει θέση στο Εποπτικό της Συμβούλιο, εκφράζει μάλιστα την απορία του για τις σημερινές ανακοινώσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χρηματικές εγγυήσεις 12 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις στην Κρήτη
- Ο Αλέξης και το φάντασμα του Ανδρέα, οι Τούρκοι και ο πόλεμος της μαύρης τσιπούρας, ποια θα είναι η ηγεσία Αρείου Πάγου και τα… γκουρμέ του Τασούλα
- Ποιοι Ελληνες εφοπλιστές μπαίνουν στο Χρηματιστήριο μέχρι Νοέμβριο και ποιοι εκδίδουν ομολογιακά μέσα στο καλοκαίρι
- Παρί Σεν Ζερμέν – Αρσεναλ. Το αλφαβητάρι του τελικού του Champions League με αριθμούς, στατιστικά και ιστορίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.