ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 12 κατηγορούμενοι από την Κρήτη, μετά τις σημερινές απολογίες τους για απάτη με παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Αύριο απολογούνται οι υπόλοιποι 10 συλληφθέντες.
Η πρώτα ομάδα των κατηγορουμένων έφυγε αργά τη νύχτα ελεύθερη από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, με ή χωρίς περιοριστικούς όρους. Οι τελευταίοι πρέπει να καταβάλουν χρηματικές εγγυήσεις από 5.000 έως 10.000 ευρώ ενώ τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.
Άπαντες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι εξαπάτησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ελληνικό Δημόσιο.
Στη δεύτερη ομάδα των συλληφθέντων που απολογείται αύριο συμπεριλαμβάνονται και οι φερόμενοι ως αρχηγοί της εγκληματικής οργάνωσης με τις παράνομες επιδοτήσεις.
Αύριο απολογούνται ο εν ενεργεία αντιδήμαρχος σε Δήμο Ρεθύμνου , ο οποίος διέθετε κέντρα υποδοχής δηλώσεων και οι δύο λογιστές από το Ηράκλειο.
Διαβάστε επίσης
ΕΚΤΕΡ: Με ανεκτέλεστο 200 εκατ. ευρώ «βλέπει» τζίρο 300 εκατ. στην πενταετία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Νέες συνομιλίες με το Ιράν εντός της εβδομάδας, παρά τον «πάγο» στην πρότασή του
- Από την αναζήτηση μέχρι το συμβόλαιο: Πώς η AI αλλάζει την αγορά ακινήτων
- Τραμπ για τους πέντε συλληφθέντες στη Βρετανία: «Τους παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό – Σχεδίαζαν μεγάλη καταστροφή»
- Condor: Το come back της γερμανικής αεροπορικής στην Αθήνα – Πότε ξεκινούν οι πτήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.