ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Politico: Στο τραπέζι της ΕΕ η ένταξη χωρών χωρίς πλήρη δικαιώματα ψήφου για επιτάχυνση της διεύρυνσης
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ δεν αποτελεί «απειλή» από μόνη της, αλλά η Μόσχα θα αντιδράσει σε μια επέκταση στρατιωτικών υποδομών στα εδάφη αυτών των χωρών, καθώς οι δύο σκανδιναβικές χώρες πλησιάζουν στην ένταξη στην Βορειοατλαντική Συμμαχία.
Μια τέτοια «διεύρυνση του ΝΑΤΟ δεν αποτελεί άμεση απειλή (…) αλλά η ανάπτυξη στρατιωτικών υποδομών στα εδάφη αυτών των χωρών θα οδηγήσει φυσικά σε απάντηση», είπε ο Ρώσος πρόεδρος στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO).
Διαβάστε επίσης:
Ο Ζελένσκι αντικαθιστά τον επικεφαλής των Δυνάμεων Εδαφικής Άμυνας
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικός πύραυλος έπληξε τουριστικό κατάλυμα κοντά στην Οδησσό
Μακρόν: Ανακοινώνει σήμερα τον νέο πρωθυπουργό της Γαλλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οστεοπόρωση – Δευτεροπαθής Οστεοπόρωση
- Γεωργιάδης: Τέσσερις φορές πάνω από τις αρχικές προβλέψεις η ανταπόκριση των πολιτών για ραντεβού μέσω του «1566»
- Stéphane Boujnah (CEO Euronext): Πρόσκληση στις ελληνικές ναυτιλιακές που διαπραγματεύονται στην αγορά του Όσλο να επανέλθουν στην Ελλάδα
- Τραμπ: Η Ρωσία κατέχει το 78% του Ντονμπάς, να παγώσουν εδώ τα σημερινά μέτωπα
