ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν συνεργάζεται ο δράστης που άνοιξε πυρ στο δείπνο του Λευκού Οίκου – Κατείχε νόμιμα τα όπλα, στόχος κυβερνητικοί και «πιθανόν ο Τραμπ»
Ο Λευκός Οίκος γνωστοποίησε σήμερα ότι θα στηρίξει κάθε κίνηση από τη Φινλανδία και τη Σουηδία για ένταξη στο ΝΑΤΟ στον απόηχο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
«Θα στηρίζαμε ένα αίτημα για ένταξη στο ΝΑΤΟ από τη Φινλανδία ή/και τη Σουηδία εφόσον το υποβάλουν. Θα σεβαστούμε όποια απόφαση λάβουν», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι σε δημοσιογράφους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Ντράγκι: Ο Μπάιντεν πρέπει να πάρει τηλέφωνο τον Πούτιν και να καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεν συνεργάζεται ο δράστης που άνοιξε πυρ στο δείπνο του Λευκού Οίκου – Κατείχε νόμιμα τα όπλα, στόχος κυβερνητικοί και «πιθανόν ο Τραμπ»
- Γιώργος Στάσσης: Από τα boardrooms στο… Βουρκάρι – Η ζωή του leader της ΔΕΗ χωρίς το κοστούμι του manager
- Νετανιάχου: Υπό όρους η εξέταση απονομής χάρης του από τον Πρόεδρο του Ισραήλ
- Αμπάς Αραγτσί: Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών επιστρέφει στο Πακιστάν έπειτα από ταξίδι στο Ομάν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.