ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο μιλάει για τους αγώνες του «εξάστερου» με την Άλμπα και τη Φενερμπαχτσέ
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώνεται και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί την Πηνελόπη Νίκα.
Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο αναφέρεται στους δύο τελευταίους αγώνες που θα δώσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αύριο (21:00) με την Άλμπα, στο Βερολίνο και την Παρασκευή (20:00) με τη Φενερμπαχτσέ, στην Κωνσταντινούπολη.
Για τον Ολυμπιακό τονίζει ότι, μετά την πρόκριση στα play off με πλεονέκτημα έδρας, ο μεγάλος στόχος του είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Final 4.
Η Πηνελόπη Νίκα αναλύει και τη μάχη των «αιωνίων» αντιπάλων στο εγχώριο πρωτάθλημα, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στο ΟΑΚΑ (20:00).
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων για την ανάπτυξη του Κανόε-Καγιάκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Μπακογιάννης: Πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για μείωση των δημοτικών τελών της Αθήνας
- Politico: Εγγυήσεις σε δάνεια έως 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία καλείται να δεσμευθεί η ΕΕ – Τι αντιστοιχεί στην Ελλάδα
- Κάιρο: Συνάντηση Αλ Σίσι με Χαλίφα Χαφτάρ για ΑΟΖ μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης
- Χανιά: Άνοιξαν το αεροδρόμιο οι αγρότες – Σε εξέλιξη η συλλογή στοιχείων από την ΕΛΑΣ για τα επεισόδια