ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από κομπάρσος, διεκδικήτρια: Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του NBAer Τόνι Πάρκερ στη Βιλερμπάν με επένδυση 35 εκατ. ευρώ
Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο μιλάει για τους αγώνες του «εξάστερου» με την Άλμπα και τη Φενερμπαχτσέ
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώνεται και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί την Πηνελόπη Νίκα.
Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο αναφέρεται στους δύο τελευταίους αγώνες που θα δώσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αύριο (21:00) με την Άλμπα, στο Βερολίνο και την Παρασκευή (20:00) με τη Φενερμπαχτσέ, στην Κωνσταντινούπολη.
Για τον Ολυμπιακό τονίζει ότι, μετά την πρόκριση στα play off με πλεονέκτημα έδρας, ο μεγάλος στόχος του είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Final 4.
Η Πηνελόπη Νίκα αναλύει και τη μάχη των «αιωνίων» αντιπάλων στο εγχώριο πρωτάθλημα, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στο ΟΑΚΑ (20:00).
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων για την ανάπτυξη του Κανόε-Καγιάκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκίκας Χαρδούβελης (Εθνική Τράπεζα): Σε νέα εποχή μπαίνει η επαγγελματική ασφάλιση με το νέο ταμείο ΤΕΑ–ΕΤΕ
- Μέτσολα προς ηγέτες ΕΕ: Η Ευρώπη δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου – Στο επίκεντρο διεύρυνση, προϋπολογισμός και ενέργεια
- Σε ποιους πήγε το 12,4% της Real Consulting
- Diana Shipping: Δεν εγκαταλείπει την μάχη για την εξαγορά της Genco – «Η πόρτα μας παραμένει ανοιχτή» το μήνυμα Παληού στους μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.