ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος.
Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια κάπου από την Κίνα για να καταλήξει και σε εμένα από προχθές την Κυριακή. Το τεστ για τον κορονοϊό είναι θετικό, με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς.
Τα συμπτώματα ίδια με αυτά μίας γρίπης. Καταρροή, πονόλαιμος, δέκατα κατά τη διάρκεια της ημέρας και λίγο πιο υψηλός το βράδυ και μία γενική κατατονία και κούραση.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά, καθ’ ότι και τριπλο-εμβολιασμένος. Καλημέρα σε όλες και όλους και να προσέχουμε!», αναφέρει.
Διαβάστε επίσης:
Σκυλακάκης για ρυθμό ανάπτυξης: Ικανοποιητικός, αλλά θα χάσει μια μονάδα εξαιτίας του πολέμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Μαζικές επιστροφές μεταναστών στο Μαρόκο – Θαλάσσιο φράγμα 500 μέτρων στη Θέουτα
- Μηνύματα 112 για την εκκένωση των περιοχών Κανδύλι, Αγία Σκέπη και της βιομηχανικής περιοχής των Μεγάρων
- Ουγγαρία: Κλείνει το μοναδικό πυρηνικό της εργοστάσιο καθώς «στεγνώνει» ο Δούναβης
- Γεραπετρίτης: «Απολύτως ψευδές» το δείπνο με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αναφέρει σημερινό δημοσίευμα – Διαψεύδουν και Διαμαντοπούλου – Χριστοδουλάκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.