ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρηματιστήριο: Με τι κεφαλαιοποίηση θα κάνει ανακοινώσεις για Aktor ο Εξάρχου, τι συμβαίνει στις τράπεζες
Την ολοκλήρωση της συναλλαγής Orbit ανακοίνωσε η Alpha Bank, με την πώληση του χαρτοφυλακίου κόκκινων δάνειων λιανικής τραπεζικής Hoist Finance AB.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε:
Σε συνέχεια της από 28.12.2021 ανακοίνωσή της, η Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε. ανακοινώνει ότι η 100% θυγατρική της, Alpha Bank Α.Ε., ολοκλήρωσε την πώληση ενός Χαρτοφυλακίου Μη Εξυπηρετούμενων και άνευ Εξασφαλίσεων Δανείων Λιανικής Τραπεζικής, συνολικού οφειλόμενου υπολοίπου ύψους Ευρώ 2,1 δισ. και συνολικής λογιστικής αξίας ύψους Ευρώ 1,3 δισ. με ημερομηνία αναφοράς την 31.12.2020, προς την εταιρεία Hoist Finance AB (publ).
Διαβάστε επίσης
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πράσινο φως στο deal ΝΕΧΙ – Alpha Bank στις κάρτες πληρωμών
Τράπεζες: Στις ψηφιακές συναλλαγές στρέφονται οι καταναλωτές – Τι σχεδιάζουν οι τραπεζίτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Microsoft αυξάνει τις τιμές του Xbox για τρίτη φορά σε 13 μήνες
- Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Ή αγνοεί τους κανόνες ή οδηγεί τη χώρα σε νέες περιπέτειες – Να εξηγήσει πού θα βρει τα 6 δισ. ευρώ
- Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Ορχομενό
- JPMorgan: Μια ξαφνική αποχώρηση ανοίγει νέα σενάρια για την κούρσα διαδοχής για τον Jamie Dimon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.