ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την προκήρυξη αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ, ενέκρινε η σημερινή (Δευτέρα 28/02) Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των «ερυθρόλευκων».
Όπως έγινε γνωστό από τη σχετική ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας, η ΑΜΚ θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28/02/2022, στις 17:00 η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στα Γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Κατά την Γενική Συνέλευση ελήφθησαν ομοφώνως οι κατωτέρω αποφάσεις:
1.Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1/7/2020 – 30/6/2021.
2.Αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ύψους έως 10.000.000 ευρώ με καταβολή μετρητών. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη».
Διαβάστε επίσης
Η Heidmar δημιουργεί κοινοπραξία με την Capital Ship Management του Βαγγέλη Μαρινάκη – mononewsTV
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EuroLeague: Πόσο θα κοστίσει το Final-4 που θα γίνει στο ΟΑΚΑ – Τα έσοδα και οι αντιδράσεις
- Και Γιάννης και… Κώστας Αντετοκούνμπο: Τα συμβόλαια και το πώς ηγούνται της Εθνικής στο Eurobasket
- Η Chevron, ο «τσάρος της Ενέργειας» και η Κίμπερλι, το χρυσό Rolex του υφυπουργού, η κουβέντα για τον Greg και οι Κλουζώ του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μαυροβούνι – Έδεσσα: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – MYTILINEOS και ΑΒΑΞ στη μάχη για το ΣΔΙΤ των 445 εκατ. ευρώ
