ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ηγέτες στις δύο αποσχισθείσες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας, τις αυτοανακηρυχθείσες Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ και Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ, ζήτησαν σήμερα από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να τις αναγνωρίσει ως ανεξάρτητες.
Εάν η Ρωσία προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, αυτό θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για να αποστείλει ανοικτά η Μόσχα στρατιωτικές δυνάμεις και στις δύο περιοχές, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι παρεμβαίνει ως σύμμαχος για τις προστατεύσει έναντι της Ουκρανίας.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Ο Πούτιν και ο Μπάιντεν ενδέχεται να συναντηθούν, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένα σχέδια
Τζο Μπάιντεν και Βλαντίμιρ Πούτιν αποδέχονται να οργανωθεί η σύνοδος κορυφής για την Ουκρανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- REMAX Ελλάς: Στο 3,7% η μέση αύξηση των τιμών πώλησης ακινήτων το 2025
- ΠΑΣΟΚ: «Όλα θα λυθούν στη δικαιοσύνη – Αναμένουμε δέσμευση Γεωργιάδη ότι δεν θα κρυφτεί πίσω από την ασυλία του»
- ΔΕΔΔΗΕ: Ολοκληρώνεται το νέο κέντρο διανομής στην Κερατέα
- Φεστιβάλ Καλαμάτας: Ο χορός αντίδοτο στην αβεβαιότητα και την αστάθεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.