ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ταβέρνα στο Μοσχάτο, όπου είχε επιτεθεί σε αστυνομικό που διενεργούσε έλεγχο για τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, δείπνησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος
Πολάκης.
Με την ευκαιρία έστειλε ένα ειρωνικό μήνυμα στο Α.Τ. Μοσχάτου και διαφήμισε την αγάπη του για τα φουσκωτά.
Ωραία ζωή, σε κάθε περίπτωση…
Στο γνωστό μαγαζί του Μοσχατου ,τους Ψαρομεζέδες ,με την καλή παρέα του Ομίλου φουσκωτών του Ναυτίλου που είμαι μέλος από το το 2004 ,ετοιμάζοντας την αποστολή στα Ψαρά το Μάιο .
Περιμέναμε τον έλεγχο από το Α.Τ.Μοσχατου αλλά απόψε δεν ήρθαν.. pic.twitter.com/ihz50Mjxk2— Παυλος Πολακης (@pavpol2222) February 16, 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Διπλά» από το Europa League
- Φον ντερ Λάιεν: Παρουσιάζει σχέδιο για τη δημιουργία ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφαλείας
- Η Χριστίνα Παππά είχε επισκεφθεί το ιατρείο όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης (video)
- Alpha Bank: Δωρεά σε έξι φορείς στο πλαίσιο του «Back to School» – Στηρίζει την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.