Μετά το χαμό του Πέτρου Φυσσούν, ο πνευματικός του, πατέρας Βασίλειος αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού στο νοσοκομείο.
«Ο Πέτρος πέθανε παραμονή της εορτής της αγαπημένης του Νικολέττας, ενώ εκείνη είχε “φύγει” την προπαραμονή της δικής του, έναν χρόνο πριν. Κάτι σημαντικό λέει αυτό για την αγάπη του ζευγαριού, που απέκτησε ένα σπουδαίο παιδί.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Π. Γεωργιόπουλος – J.Fredriksen: Ετοιμάζουν τη ναυτιλιακή συνεργασία του αιώνα;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρειος Πάγος: Αποφάσισε την έκδοση του εφοπλιστή Μιχάλη Ζολώτα στην Κύπρο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Χρυσή» επένδυση στη ναυτιλία – Οι Έλληνες επένδυσαν 2,2 δισ. ευρώ για 198 πλοία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- HELLENiQ ENERGY: Δωρεά για την αναβάθμιση της ψηφιακής υποδομής του Υπουργείου Ναυτιλίας
- Επιβεβαίωση mononews για το deal Ολυμπιακού και Superbet, αξίας έως και 55 εκατ. ευρώ
- MIG: Κέρδη 4,3 εκατ. για το 2025, με έσοδα 14,8 εκατ. ευρώ – Εκτόξευση 82,4% στα EBITDA
- Χρηματιστήριο: Ρουκέτες των πωλητών στην ΕΤΕ -5,21%, έχασαν τα κέρδη τα διυλιστήρια, «κράτησε» η ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.