• Top Stories

    Πινγκ-πονγκ, γιόγκα και καλαμάκια από σιτάρι στο… συνέδριο του Ποταμιού

    • NewsRoom


    Ποτηράκια από μπαμπού, καλαμάκια από σιτάρι, πάνινες τσάντες και αλουμινένια παγούρια νερού είναι το σκηνικό που στήνουν οι διοργανωτές του ανοιχτού συνεδρίου του Ποταμιού που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο cine Κεραμικός. Υπάρχει, μάλιστα, και πρόβλεψη για την… χαλάρωση των συνέδρων, που θα βρίσκονται στο χώρο του συνεδρίου για περίπου 20 ώρες -και τις δύο ημέρες.

    Έτσι, λοιπόν, στο cine Κεραμικός δεν θα υπάρχει πλαστικό ούτε για δείγμα. Ακόμη και οι κάρτες διαπίστευσης των συνέδρων θα είναι από χοντρό χαρτόνι και όχι πλαστικοποιημένες όπως είθισται.

    Πρόνοια υπάρχει και για τη διατροφή. Το καφενείο του συνεδρίου θα είναι οικολογικό, με προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, λίγη ζάχαρη και αλάτι και δυνατότητα βιολογικών και vegeterian επιλογών.

    Για κάπνισμα ούτε λόγος, φυσικά, αφού στο cine Κεραμεικός έχει επιβληθεί από τώρα καθολική απαγόρευση του τσιγάρου. Δεν θα επιτρέπεται πουθενά εντός του κτηρίου, ούτε στους διαδρόμους!

    Και ήρθε η ώρα του ξεμουδιάσματος. Όταν ο σύνεδρος νιώσει ότι τον καταβάλει η κόπωση, θα μπορεί να χαλαρώσει και να εκτονωθεί στα δύο τραπέζια πινγκ πονγκ και στις μπάλες yoga – πιλάτες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θετικό το Ποτάμι στην υποψηφιότητα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταύρος Θεοδωράκης: Δυνατό Ποτάμι, για να υπάρξουν κυβερνητικές λύσεις



    ΣΧΟΛΙΑ