• Top Stories

    Παππάς για Καμμένο: Δεν είναι καλή εικόνα αυτή, υπάρχει πλειοψηφία, εδώ είμαστε και θα το δούμε

    • NewsRoom
    Βουλή: Οι δικαστικοί που κληρώθηκαν να αναλάβουν την υπόθεση του Νίκου Παππά

    Νίκος Παππάς


    Αιχμές κατά του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου για την ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ άφησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ενώ παράλληλα επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

    «Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το φθινόπωρο του 2019. Δεν μπλέκουμε τις εκλογές με το μακεδονικό» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7.

    Αναφερόμενος στην τοποθέτηση Καμμένου στο Twitter ότι η συμφωνία είναι άκυρη και στην κόντρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών, ο Νίκος Παππάς είπε: «Δεν είναι καλή εικόνα αυτή, δεν την κρύψαμε ούτε προσπαθήσαμε να την καλωπίσουμε. Υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, εδώ είμαστε και θα το δούμε».

    Ο κ. Παππάς, μάλιστα, πήρε ευθέως θέση υπέρ του κ. Κοτζιά: «Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών είναι απολύτως ακριβής. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι πολύ συγκεκριμένη, έχει συγκεκριμένα βήματα και μας δεσμεύει. Είναι προφανές ότι οι βόρειοι γείτονές μας έχουν δυσκολίες. Η συμφωνία που ορισμένοι εδώ τη λένε κατάπτυστη και προδοτική έχει δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες στον κ. Ζάεφ. Διατηρούμε την αισιοδοξία μας ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες και η συμφωνία θα τελεσφορήσει».

    Συνέχισε λέγοντας ότι «προϊόντος του χρόνου θα διαμορφωθούν οι συνθήκες για να μην κινδυνεύσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αισιοδοξούμε ότι θα έχει λυθεί το μακεδονικό μέχρι τις εκλογές. Σας διαβεβαιώ ότι η κυβέρνηση όταν υπογράφει μια συμφωνία, το κάνει επειδή το πιστεύει, δεν κάνει μπλόφες, όπως έκανε ο Κ. Καραμανλής το 2008 στο Βουκουρέστι σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αδ. Γεωριάδης».

    Ο κ. Παππάς απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει από ένα σημείο και μετά η κυβέρνηση ως κυβέρνηση μειοψηφίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καρφί Φίλη κατά Καμμένου: Δεν χρειάζεται να κάνουμε τους συνταγματολόγους από την Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θριαμβολογεί ο Πάνος Καμμένος: «Δικαιώθηκα, άκυρο το δημοψήφισμα στα Σκόπια, να απολογηθεί ο Κυριάκος»



    ΣΧΟΛΙΑ