• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    O Συμβολαιογραφικός Σύλλογος για τους σημερινούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

    • NewsRoom


    Προς αποφυγή νέων επεισοδίων, οι συμβολαιογράφοι σπεύδουν να ενημερώσουν για τους σημερινούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Μόνο ένας, λένε, θα γίνει σε Αττική, Αιγαίο και Δωδεκάνησα κι αυτός δεν αφορά πρώτη κατοικία μικροοφειλέτη αλλά ένα επιχειρηματικό “κόκκινο” δάνειο.

    Σε ανακοίνωση του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου αναφέρει:

    “Σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 ο μοναδικός πλειστηριασμός που διεξάγεται σε συμβολαιογραφείο της περιοχής των Εξαρχείων αφορά ακίνητο, που βρίσκεται στην Βούλα Αττικής για οφειλή που έχει προκύψει από επιχειρηματικό δάνειο ύψους 450.000 ευρώ. Δεν αφορά πρώτη κατοικία και ο ιδιοκτήτης – οφειλέτης – επιχειρηματίας δεν διαμένει στον εν λόγω χώρο, ο οποίος και είναι μισθωμένος.

    Για μία ακόμα φορά υπενθυμίζουμε σε μέλη συλλογικοτήτων, που σπεύδουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης ότι η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής των πλειστηριασμών είναι δημόσια και ως εκ τούτου σε περίπτωση που είναι δυσνόητα τα στοιχεία του εκάστοτε πλειστηριασμού αντί να παρερμηνεύουν και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις παρέχουμε ενημέρωση αν και εφόσον πραγματικά την επιζητούν.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλαλούμ με τις νέες αντικειμενικές-Νέα παράταση από το ΥΠΟΙΚ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ και δέος: 2.018 πλειστηριασμοί έως τον Οκτώβριο-Μόνο τον Μάρτιο στο e-σφυρί 885 ακίνητα

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Eurobank στους αναλυτές: Θα προχωρήσουμε σε πάνω από 1.000 πλειστηριασμούς το 2018



    ΣΧΟΛΙΑ